It was never so easy to get YouTube subscribers
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

2024 BKA Ceremony Awards u0026 Color Belts | Athens-Perama 28/06 | Ju Jitsu Black Knights TV

Follow
Ju Jitsu Black Knights TV

Black Knights 2024 Απονομές & Βραβεύσεις
Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε το κλείσιμο της ακαδημαϊκής χρονιάς στη σχολή μας! Μια χρονιά γεμάτη προσπάθεια, αφοσίωση και επιτυχίες, τόσο για τους αθλητές μας όσο και για τους συνεργάτες μας.
Τη Παρασκευή στις 28/06, ζήσαμε μαγικές στιγμές, απονομών ζωνών, όπου οι αθλητές μας βραβεύτηκαν για την αφοσίωσή τους και την εξέλιξή τους στο Ζιου Ζίτσου, Μπραζιλιαν Ζιου Ζίτσου, καράτε, Τζούντο και Άρση Βαρών .
Ο κάθε αθλητής απέδειξε ότι με σκληρή δουλειά και επιμονή, οι στόχοι μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Οι νέες ζώνες που φορούν με περηφάνια, αποτελούν το σύμβολο της προόδου τους και της συνεχούς προσπάθειας.
Επίσης, τιμήσαμε και τους συνεργάτες μας, που με την ανεκτίμητη συμβολή τους, συνέβαλαν στην επιτυχία της χρονιάς. Η στήριξή τους και η συνεργασία τους είναι ανεκτίμητες για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση της σχολής μας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές και συνεργάτες για την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη τους. Μαζί καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια δυνατή και ενωμένη κοινότητα, που συνεχώς μεγαλώνει και εξελίσσεται.
Ανυπομονούμε για τη νέα χρονιά, με νέους στόχους, νέες προκλήσεις και περισσότερες επιτυχίες! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες δράσεις και εκδηλώσεις.
Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος της οικογένειάς μας και συνεχίζετε να στηρίζετε το όραμά μας για την ανάπτυξη του Ζιου Ζίτσου και των πολεμικών τεχνών στην περιοχή μας.
#ΖιουΖίτσου #ΠολεμικέςΤέχνες #Επιτυχίες #Βραβεύσεις #ΑκαδημαϊκήΧρονιά #Περαμα #ΟικογένειαΖιουΖίτσου
Με εκτίμηση,
Η Ομάδα της Σχολής μας

MUSIC:
"Wings Of Inspiration" by Cold Cinema
https://bit.ly/46OJAQZ

Rock Sport Workout
   • Rock Sport Workout by Infraction [No ...  

Sport Rock Workout
   • Sport Rock Workout by Infraction [No ...  

posted by Gritmereedg