Grow your YouTube channel like a PRO with a free tool
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

2024 Honda Civic 1.5L TURBO 182PS Test Sürüşü ve Detaylı İnceleme

Follow
PaylaşıYorum

Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺

0:00 Giriş ve Dış Tasarım
2:45 Bagaj
3:55 Arka Koltuk
5:17 Kokpit ve Multimedya
10:56 Motor ve Şanzıman
11:48 Şehir İçi Sürüş
17:50 Şehir Dışı Sürüş
18:20 0100 Hızlanma
19:52 Yakıt Ekonomisi
20:30 Viraj Performansı
19:33 Kamera Sistemleri
21:38 Donanım Seçenekleri
22:18 Sonuç

KENDİNİ AŞAN TASARIMIYLA YENİ CIVIC
Hayallerinden güç alan yeni Civic, etkileyici dış tasarımı, eşsiz renkleri, her ayrıntısı ilham veren, konforlu iç mekânıyla en iyisi olmak için önce kendine döndü ve yine kendisini aştı. Çünkü geçmişinden aldığı mirasla kendini aşan fikirler yine onunla gelecek.
İLHAM VEREN DIŞ TASARIM
Yola çıktığınızda çevrenizdekilerden etkilenenlerden misiniz, yoksa onları etkileyenlerden mi? Yeni Civic, dış tasarımında çevresine değil, yine kendine dönüp bakıyor. Nesiller boyu süren Civic ruhunu, sade çizgilerini koruyor; yeni kasasıyla olgun ve etkileyici bir duruş sunuyor. Dış tasarımında ilhamı kimden aldığını ilk bakışta gösteriyor.
O, KENDİ YOLUNU ÇİZDİ.
Size ilham verenlere bir bakın. Onlar nereden ilham alıyor sizce? Her nesilde fark yaratan tasarımı ve sportif ruhu koruyan Yeni Civic, sade çizgilerini ve güçlü duruşunu daha az köşeli hatlar, modern çizgilerle buluşturuyor. Yeni dış tasarım yeni Civic’e şık, dinamik ve olgun bir ruh katıyor.
BEKLENTİLERİN ÖTESİNDE
Yeni Civic, iç mekân tasarımında da beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Geniş ve ferah yaşam alanıyla her yolculukta konforunuzu maksimuma çıkarıyor. Yeni ön konsol tasarımın kattığı modern ve premium dokunuş, Civic’i yeni bir noktaya çıkarıyor. Bal peteği dizaynına sahip ön panel, dijital gösterge, klima tuşları ve iç mekânın dizaynında kullanılan her detayla koltuğa oturduğunuz anda söyleyeceğiniz tek kelime olacak; “Eşsiz”
ŞEHRİ ARKANIZDA BIRAKIN
Şehirde sıradan bir gündesiniz, belki de işten çıktınız. Şimdi nereye gideceksiniz? Yeni Civic’in sürücü koltuğuna oturduğunuz anda kendinizi yemyeşil bir doğada bulabilir, şehrin gürültüsünü, kalabalığını çok uzaklarda bırakabilirsiniz.
İstediğiniz an uzaklaşmanız için her ayrıntıyı ve teknolojik donanımı sunan yeni Civic, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto özelliklerine sahip 9” multimedya ekranıyla telefonunuzu güvenli bir şekilde bağlamanızı ve sevdiğiniz müziklerin yol boyunca size eşlik etmesini sağlıyor. 10,2” boyutundaki dijital gösterge ve tüm bu teknolojik özellikler yeni Civic’e daha çekici ve modern bir duruş katıyor. Ön koltuk ısıtma ve otomatik kararan dikiz aynası
her yolculukta konforunuzu düşünüyor. Yani, yeni Civic en iyisi olmak için yine kendini aşıyor.
GÜCÜNÜN KAYNAĞI KENDİSİ
En iyisi olmak için başkalarına bakıp onlardan ilham almaktansa yine kendimize baktık ve kendi teknolojimizi bir adım öteye taşıdık. İki farklı motor seçeneğine sahip yeni Civic, yine gücünü göstermekten çekinmiyor. Bir önceki neslinde de olan 182 PS gücünde 240 Nm tork üreten Turbo benzinli motoru performanslı ve atik bir sürüş sağlıyor. Honda mühendisleri tarafından geliştirilen 129 PS güce ve 180 Nm torka sahip yeni nesil Turbo LPG’li motor ise, önceki nesillerinden aldığı ilhamla yenileniyor, çok daha güçlü, teknolojik ve ekonomik bir sürüş sunuyor.
HONDA SENSING
En gelişmiş güvenlik teknolojisi paketlerinden biri olan Honda SENSING ile tanışın. ÇARPIŞMA HAFİFLETİCİ FREN SİSTEMİ
Bir otomobille veya yayayla çarpışma olasılığı söz konusu olduğunda bu özellik sizi tehlikeye karşı uyarıyor ve olası çarpışmanın şiddetini en aza indirmek için hızınızı azaltıyor.
ŞERİT TAKİP UYARI SİSTEMİ
Otomobilin içinde bulunduğu şeridin
dışına çıkması halinde (sinyal lambası etkinleştirilmediği durumlarda) sistem sizi görsel ve işitsel olarak uyarıyor ve aracı tekrar şeride sokmak için dikkatinizi çekiyor.
ŞERİTTE TUTMA ASİSTANI
Ön cama monte edilen kamera, otomobilin yol dışına çıkmak üzere olduğunu tespit ediyor
ve elektrikli direksiyon sistemine müdahale ederek aracı tekrar yola sokmak için manevra yapıyor. Sistem bazı durumlarda fren de yaparak otomobili yavaşlatabiliyor.
ŞERİT KORUMA DESTEK SİSTEMİ
Otomobilin şerit ortasında kalmasına yardımcı olan sistem, sürüş boyunca direksiyon düzeltme gereksinimini azaltırken daha az stresli ve daha dingin bir sürüş deneyimi sağlıyor.
DÜŞÜK HIZDA TAKİP ÖZELLİĞİNE SAHİP UYARLANABİLİR HIZ SABİTLEYİCİ
Bu fonksiyon önünüzdeki otomobile göre ayarlanmış seyir hızını ve takip mesafesini koruyor. Öndeki otomobilin durması halinde sistem siz ayağınızı fren pedalına götürmeden otomobilinizi yavaşlatıyor ve durduruyor Öndeki aracın tekrar harekete geçmesi halinde sistemi tekrar etkinleştirmek için sadece gaz pedalına dokunmanız yeterli oluyor.
AKTİF UZUN FAR KONTROL SİSTEMİ
Bu sistem, çevrenizdeki sürüş koşullarını değerlendirerek, kısa ve uzun farlar arasındaki geçişi otomatik olarak yapıyor. Karşıdan gelen sürücülerin rahatsız olmasını da engelleyerek sizin için en iyi aydınlatmayı sağlıyor.

posted by zdanilek