Learn how to get Free YouTube subscribers, views and likes
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

2024 Makyajlı Yaris Cross Test Sürüşü ve Detaylı İnceleme

Follow
PaylaşıYorum

Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺
0:00 Giriş ve Dış Tasarım
3:13 Bagaj
4:33 Motor
6:19 Arka Koltuk
7:38 Kokpit ve Multimedya
10:25 Sürüş
18:06 Ses Yalıtımı
18:54 0100 Hızlanma
20:12 1000 Fren Testi
24:30 Viraj Performansı
25:24 Güvenlik
27:50 Yakıt Tüketimi
28:55 Sonuç

Büyük tutkuları olan kompakt SUV Yeni Yaris Cross Hybrid, kendinden emin ve kabiliyetli duruşuyla fark yaratıyor. Gösterişli dış tasarımının yanı sıra ferah ve fonksiyonel kabiniyle ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor. Geliştirilmiş tam hibrit teknolojisiyle hayatın götürdüğü her yere gitmenin keyfini yaşayın.
Yeni Yaris Cross Hybrid, güçlü ve dengeli tasarımıyla bakışları üzerinde topluyor.
17” alüminyum alaşımlı jantları ve siyah tavanlı özel Granit Gri rengiyle işi bir sonraki seviyeye taşıyor. Her şeyin daha kolay, daha akıllı ve daha hızlı olması için tasarlanan Yeni Yaris Cross Hybrid, şehrin kalabalık sokakları için yaratıldı. Kompakt boyutları ve artırılmış yerden yüksekliği ile onu sürmek her zamankinden daha keyifli.
Yeni Yaris Cross Hybrid’in geliştirilmiş tam hibrit teknolojisi şehir içinde ya da uzun yolda tüm isteklerinizi karşılar. Kendi kendini şarj edip, yakıt tasarrufu sağlarken benzinli ve elektrikli sürüşü kusursuz şekilde bir araya getirir. Şehir içinde kolay bir sürüş için ideal olan Hybrid 116 HP pürüzsüz ve keyifli bir sürüş imkânı tanırken Hybrid 130 HP ise sportif sürüş için göz kamaştırıcı bir performans sergiler.
Yeni Yaris Cross Hybrid’inize binin ve hiçbir şeyin sizi engellemesine izin vermeyin.
Yeni Yaris Cross Hybrid’de aydınlık ve ferah bir iç mekân yaratmak için baştan sona birinci sınıf ve yüksek kaliteli malzemeler çağdaş bir tasarım anlayışıyla birleşti. Premium kokpit detayları, modunuzu yükseltecek ortam aydınlatması, panoramik cam tavanı ve kompakt SUV karakteri ile Yeni Yaris Cross Hybrid her ortama uygun bir yol arkadaşı.
10.5” Multimedya Ekranı Yeni Yaris Cross Hybrid’de tüm sürüşlerin merkezinde yer alır. Dokunmatik ve sesli kontrole imkân sağlayan geliştirilmiş mutimedya sistemi
her zaman güncel kalmanızı sağlayarak, aramalar, navigasyon ve multimedya kullanımını çok daha kolay hale getiriyor. Isıtmalı koltuklar ve hava temizleyici nanoea X teknolojisine sahip klima sistemi de sürüş deneyimine benzersiz bir konfor katacak.

Gözünüzün hep yolda olmasına yardım etmek için tasarlanan dijital kokpit, konforlu bir sürüş için önemli tüm bilgileri bir bakışta gösterir. 12.3” yenilikçi gösterge teknolojisi sürüş verilerini göz hizanıza getirerek, ekranı ve yolu aynı anda takip etmenizi sağlar. 10” Ön Cama Yansıtmalı Renkli Gösterge Ekranı ise bu deneyimi bir sonraki aşamaya taşıyarak araç hızı gibi önemli bilgileri tam görüş açınıza konumlar.

Yeni Yaris Cross Hybrid, geniş iç hacmiyle tüm ihtiyaçları karşılıyor. Akıllı mühendislik sayesinde yaşam alanı ve pratiklik en üst düzeye çıkarıldı. Böylece ferah bir kabin ve yüksek bagaj kapasitesi sunuluyor.

HİÇBİR ŞEYİ ARKANIZDA BIRAKMAYIN
Sınıfında bir ilk olan 40:20:40 oranında katlanır arka koltuklar ile bagaj hacmi artırılabiliyor. Arka koltukları katlayarak 1097 litre kapasite elde edebilir veya koltukları tek tek katlayarak fonksiyonel bir taşıma alanı yaratabilirsiniz.
PRATİK KULLANIM
Yeni Yaris Cross Hybrid, ayak sensörlü elektrikli bagaj kapağıyla oldukça pratiktir. Bagaj bölmesine eller serbest erişim için ayağınızı arka tamponun altına uzatmanız yeterli. Elleriniz doluyken oldukça kullanışlı.

ACİL DURUM SÜRÜŞ DURDURMA SİSTEMİ (EDSS)
Akıllı Şerit Takip Sistemi aktifken, belirli bir süre boyunca sürücü kontrolü algılanmadığı durumlarda Yeni Yaris Cross Hybrid önce sesli ikazla sürücüyü uyarır. Uyarıya rağmen sürücü kontrolü algılanmıyorsa, Acil Durum Sürüş Durdurma Sistemi, araç şeritten çıkmadan fren desteği sağlayarak sürüşü yavaşlatıp durdurur. Aracın durmasını takiben diğer sürücüleri uyarmak üzere dörtlü flaşörler yanar ve acil müdahale personelinin aracın içine kolayca erişebilmesi için kapı kilitleri açılır.
OTOMATİK YANAN UZUN FARLAR (AHB)
Yeni Yaris Cross Hybrid, öndeki araçla takip mesafesi azaldığında ve karşı yönden gelen far ışığını algıladığında uzun hüzmeli farları kapatarak kısa hüzmeli farları yakar. Takip mesafesi arttığında ve karşı yönden gelen araç yanınızdan geçtikten sonra tekrar uzun hüzmeli farlara geçer. Sonuç olarak hem sizin için hem de yoldaki diğer sürücüler için çok daha güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi sağlanır.
AKILLI ŞERİT TAKİP SİSTEMİ (LTA)
Akıllı Şerit Takip Sistemi, aracınız şeritten çıkmaya başladığında hafifçe direksiyona müdahale ederek rotanızı düzeltir, uzun yolculuklarınızı daha güvenli ve konforlu kılar.
TRAFİK İŞARETİ ALGILAMA SİSTEMİ (RSA)
Trafik İşareti Algılama Sistemi yoldaki trafik işaretlerini izleyerek, hız sınırı ve sollama kısıtlaması gibi faydalı bilgileri gösterge ekranında sizinle paylaşır. Sistem ayrıca sürücünün herhangi bir trafik işaretine uymadığı durumda görsel ve sesli ikazda bulunur.

posted by zdanilek