15 Free YouTube subscribers for your channel
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

2024 Toyota C-HR Test Sürüşü ve Detaylı İnceleme

Follow
PaylaşıYorum

Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺

0:00 Giriş ve Dış Tasarım
7:39 Bagaj
9:15 Arka Koltuk
11:20 Kokpit ve Multimedya
16:03 Motor ve Şanzıman
17:17 Şehir İçi Sürüş
28:48 Şehir Dışı Sürüş
30:36 0100 Hızlanma
31:51 Ses Yalıtımı
33:47 1000 Fren Testi
34:40 Yakıt Ekonomisi
36:05 Güvenlik

GÖZLER HEP ÜZERİNDE
Yeni Toyota CHR alışılmış kalıpları yıkmaya hazır. Güçlü ve spor duruşu, özgür ruhu, eşsiz çizgileri ve dinamik yapısıyla hayalinizdeki otomobil gerçek oldu.
PANORAMİK CAM TAVAN
Mühendislik harikası perdesiz ve termal yalıtımlı panoramik cam tavan sayesinde aydınlık ve ferahlık maksimumda, sıcaklık her zaman ideal seviyede.
GELİŞMİŞ AMBİYANS AYDINLATMA JBL PREMIUM SES SİSTEMİ
Kontrast oluşturan dikiş detayları, şık ambiyans aydınlatma çizgileri ve sesi kadar görüntüsü de etkileyici JBL Premium Ses Sistemi ile tam anlamıyla premium bir iç mekan.
ELEKTRİKLİ, HAFIZALI & KABLOSUZ ELEKTRİKLİ
ISITMALI SPOR KOLTUKLAR ŞARJ ÜNİTESİ BAGAJ KAPAĞI
Kablosuz Şarj Ünitesi sayesinde akıllı telefonunuzun şarjı her zaman tamamen dolu, hem de şarj kablosunu hiç takmadan. Bagaj kapağını açıp kapamak ise bir dokunuş kadar kolay.
Yeni Toyota CHR’ın koltuk döşemelerine kadar 100’den fazla parçasında, önceki nesillere göre 2 kat daha fazla geri dönüştürülmüş plastik kullanıldı.
KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ KULLANICI DENEYİMİ
Navigasyon entegrasyonlu 12.3” dijital gösterge ekranı, farklı gösterim stilleri ve temalarıyla tam anlamıyla kendinizi ait hissedeceğiniz bir ortam yaratır.
Kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonlu 12.3” dokunmatik multimedya ekranı, sürüş esnasında İhtiyacınız olan her bilgiye rahatlıkla ulaşmanızı sağlar.
TOYOTA TMATE İLE
GELİŞMİŞ OTOMATİK PARK SİSTEMİ (AP)
Gelişmiş Otomatik Park Sistemi, uygun bir park alanı tespit ettiğinde tamamen otomatik olarak gaz, fren, direksiyon ve vites kontrollerini ele alarak L veya paralel park manevralarını tamamlar. Aynı şekilde park alanından tamamen otomatik olarak aracı çıkartır.
ADAPTİF UZUN HÜZME FARLAR (AHS)
Adaptif Uzun Hüzme Farlar, gece sürüşlerinde karşıdan araç gelmesi, önde araç olması veya yol kenarı trafik işaretleri olması durumunda bölgesel olarak uzun farları açıp kapatarak size ve diğer araçlara daha konforlu ve daha güvenli bir sürüş sunar.
AKILLI ŞERİT DEĞİŞTİRME ASİSTANI (LCA)
Akıllı Şerit Değiştirme Asistanı, Akıllı Adaptif Hız Sabitleme Sistemi ve Akıllı Şerit Takip Sistemi ile koordine bir şekilde çalışarak sinyal verildiğinde yan şerit trafiğini kontrol eder ve otomatik olarak şerit değiştirme manevrasını gerçekleştirir.
GÜVENLİ ELLERDESİNİZ
Gelecekten gelen tasarım
Rüzgar ile şekillendi
Sofistike aerodinamik tasarım, Yeni Toyota CHR Hybrid'in daha sessiz, daha verimli ve daha keyifli bir sürüş deneyimi sunmasını sağlar.
Yeni Toyota CHR Hybrid alışılmış kalıpları yıkmaya hazır. Dinamik ve keskin duruşu, cesur ruhu ve eşsiz çizgileriyle her zamankinden daha iddialı.
SÜRÜCÜ TAKİP KAMERASI (DMC)
Sürücü Takip Kamerası sistemi, Acil Durum Sürüş Durdurma Sistemi ile koordine bir şekilde çalışarak sürücü aktivitesi tespit edilmediği takdirde sürücüyü sesli ve görsel olarak uyarır. Yine de tepki olmaması durumunda aracı bulunduğu şerit içerisinde güvenle yavaşlatarak durdurur, dörtlüleri yakar ve kapı kilitlerini açar.
ÖN ÇAPRAZ TRAFİK UYARI SİSTEMİ (FCTA)
Ön Çapraz Trafik Uyarı Sistemi, şehir içi sürüşlerde kavşak ve dönüş noktalarında olası bir çarpışmayı sesli & görsel uyarı ve gerektiğinde fren müdahalesi ile önleyerek güvenliği maksimuma çıkarır
Yollardaki konsept araç
Cesur ve modern çizgileri, dinamik profili ile tam anlamıyla gerçeğe dönüşmüş bir konsept araç.

Doğuştan aerodinamik.
Yeni Toyota CHR Hybrid'in her detayı hareket halinde kesintisiz bir hava akımı oluşturması için tasarlandı. Bu sayede hava akımına karşı gelen değil, onunla birlikte hareket eden bir tasarım doğdu.
Sırrı detaylarda gizli.
Gövdeye gizli kapı kolları ve tampona entegre ön far tasarımı ile Yeni Toyota CHR Hybrid'in aerodinamisini artıran en önemli kısmı, en ince detayları.

Duruşunda cesaret var
Bu kadar iddialı bir tasarım, her detayında mükemmeliyet ister. Ön LED Farların keskin stili ve modern gövde çizgileri ile Yeni Toyota CHR Hybrid, her zamankinden daha agresif bir görünüme sahip.

Mükemmel hatlar
Kaslı gövde duruşu, iç içe geçmiş geometrik şekiller ve Çift Renk Gövde seçeneği ile Yeni Toyota CHR Hybrid her zaman hareket halinde hissiyatına sahip.

Ferah ve konforlu bir iç mekan
Mühendislik harikası perdesiz ve termal yalıtımlı panoramik cam tavan sayesinde aydınlık ve ferahlık maksimumda, sıcaklık her zaman ideal seviyede.
Merkezinde siz varsınız.
Konfor, teknoloji ve kullanıcı deneyimini birleştiren iç tasarım, merkezine sizi alıyor. Sürücüyü çevreleyen kokpit tasarımı ile gözünüz yolda, ihtiyacınız olan her şey elinizin altında.
Stil sahibi tasarım
Kontrast oluşturan dikiş detayları, şık ambiyans aydınlatma çizgileri ve sesi kadar görüntüsü de etkileyici JBL Premium Ses Sistemi ile tam anlamıyla premium bir iç

posted by zdanilek