15 YouTube views, likes subscribers in 10 minutes. Free!
Get Free YouTube Subscribers, Views and Likes

در کوتاه ترین زمان ممکن بیشترین اساتید رو پیدا کن...!!!

Follow
BOURSIEPLUS

چگونه استاد مناسب خودمان را برای اپلای و اخذ پذیرش پیدا کنیم؟

اگر قصد ادامه تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دارید می بایست همان زمان که در فکر آماده شدن برای رزومه خود هستید به فکر پیدا کردن استاد دانشگاه ها در رشته مربوط به خود باشید؛ شما برای مهاجرت تحصیلی نیاز دارید تا از لحاظ مالی ساپورت شوید و برای این ساپورت مالی نیاز به گواهی تمکن مالی دارید و شخصی یا نهادی باید تضمین کند که شما توانایی تامین هزینه های دانشگاه و زندگی در کشور مدنظر را دارید. اما یکی دیگر از راه های آن این است که بتوانید بورسیه فول فاند دریافت کنید، در این صورت دانشگاه مقصد تمامی هزینه های شما را حتی ممکن است هزینه بلیت هواپیمای شما را پرداخت کند و از بیمه درمانی مخصوص دانشجویان هم می توانید استفاده کنید

علاوه بر رزومه قوی تحصیلی که شامل: نمرات بالا در مقاطع قبلی، تحصیل در دانشگاه ها معتبر، نمره زبان بالا، کارهای پژوهشی و مقالات معتبر مرتبط با رشته تحصیلی عامل دیگری که شانس شما را برای دریافت فاند افزایش می دهد، مکاتبه با اساتید دانشگاه ها می باشد و اگر بتوانید در مکاتبه خود با اساتید متقاعد شان کنید که مهارت ها و دانش کافی برای همکاری با آن ها را دارید و برنامه ای مشخص برای ادامه ی تحصیل دارید، احتمال آن که درخواست شما قبول شود بسیار بالا است.

برخی اساتید گرنت های بالایی دارند که می توانند صرف هزینه هایی برای دانشگاه مانند: تجهیزات آزمایشگاهی، خرید منابع علمی و یا تحقیقات کنند در این میان برخی از این هزینه ها صرف ارائه فاند به دانشجویان بین المللی مستعد می شود و همین نکته است که اهمیت پیدا کردن و مکاتبه با استاد های مختلف را پر رنگ می کند.

روش های مختلف برای پیدا کردن استاد
کمک از اساتید داخلی و افراد با تجربه: ساده ترین شیوه پیدا کردن استاد، مشورت گرفتن از اساتید داخلی و یا افراد با تجربه در رشته ی تحصیلی خودتان است چرا که برخی از این اساتید داخلی ممکن است خودشان در خارج از کشور تحصیل کرده باشند و با دانشگاه ها و استاد های آن جا در ارتباط باشند و یا حتی در غیر این صورت به علت تجربه بسیار در نوشتن مقالات متعدد بتوانند اساتید مناسبی را برای حیطه مورد علاقه ی شما معرفی کنند. در ضمن این نکته را فراموش نکنید که اگر قصد ادامه تحصیل در رشته ای غیر رشته ی خودتان دارید یا مایل هستید گرایش خود را عوض کنید حتما قبل از اقدام به یافتن اساتید در حیطه رشته یا گرایش جدید انتخابی مقاله ای معتبر داشته باشید زیرا برای برخی از اساتید مهم است که شما تجربه علمی در کدام حیطه ها را دارید.


جست و جو در مقالات مختلف: این بار که مقاله ای در حیطه مورد علاقه و رشته خود می خوانید به اسامی نویسندگان آن دقت کنید در این صورت به راحتی می توانید اساتید مختلف را که در یک حیطه قویا در حال فعالیت علمی پژوهشی هستند پیدا کنید. شما می توانید رزومه دقیق تر نویسنده مورد نظر را در سایت گوگل اسکالر سرچ کنید تا بتوانید اطلاعات دقیق تری از وی پیدا کنید و شاخص علمی او را با بقیه مقایسه کنید.

سایت ها و پایگاه های علمی: یکی دیگر از راه های خوب برای پیدا کردن استاد موردنظر، جست و جو در پایگاه هایی چون: academia.edu یا گوگل اسکالر و ریسرچ گیت است. از جمله امکانات این پایگاه ها دسته بندی فیلد های مختلف است که شما با انتخاب یکی از آن ها می توانید فهرستی از اساتید و مقالات مختلف را داشته باشید و مطلع شوید هر استاد بیشتر در چه حیطه ای مشغول به فعالیت است.

وب سایت دانشگاه ها: یکی دیگر از روش های پیدا کردن استاد جست و جو در وب سایت دانشگاه های مختلف است. این که بدانید کدام دانشگاه های مناسب بررسی هستند می توانید به رتبه بندی کیو اس که یک نظام رتبه بندی معتبر جهانی است مراجعه کنید و ترتیب دانشگاه ها را بررسی کنید و سپس به وب سایت دانشگاه مورد نظر رفته و رزومه اساتید را از آن جا مطالعه کنید تا بدین طریق بتوانید استاد مناسب برای مکاتبه را انتخاب و به او ایمیل بزنید.

بعد از آن که لیستی از اساتید مختلف برای مکاتبه یافتید چگونگی مکاتبه شما با اساتید از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است.

اطلاعات بیشتر و تهیه دوره:

https://boursieplus.ir/product/howto...

posted by kas1t3o4bv